המתכון של רויטל גרין 

המתכון של רויטל גרין

 
 
מערכת נענע 10

נתחי סלמון אפויים ברוטב חמוץ מתוק

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:
4 נתחי פילה סלומון

למשרה:
6 כפות רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כף קליפת תפוז
2 כפות מיץ לימון
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
3 כפות דבש
1 כף רוטב צ'ילי מתוק

להגשה:
שקדים ושומשום קלויים מעט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה על לקבלת רוטב אחיד, מכניסים את נתחי הסלמון למרינדה לפחות לשעה.
מחממים תנור ל-220 מעלות. מסדרים את נתחי הסלמון כשהעור כלפי מטה בתבנית, ויוצקים מעליהם את הנוזלים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 15 דקות.
לאחר כ-15 דקות מורידים את נייר האלומיניום, שופכים על הסלמון בעזרת כף מהנוזלים שבתבנית, מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד 10 דקות, כאשר מדי שתי דקות שופכים מהנוזלים על הדג.
לאחר האפייה מוציאים לצלחת הגשה, מסדרים שני נתחים זה על זה בצורת צלב, יוצקים מעט מהרוטב ומפזרים מעל מעט שקדים ושומשום קלויים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by