המתכון של שי ברנדס  

המתכון של שי ברנדס

 
 
מערכת נענע 10

אצבעות סלמון פריכות ברוטב תפוזים וזרעי כוסברה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:
500 גרם פילה סלמון חתוך לרוחבו לאצבעות בעובי 1 ס"מ

לבלילה:
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1/4 כפית מלח
קורט צ'ילי גרוס
1/2 כוס מים

לרוטב:
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1 כף סוכר
1 כפית סויה
1/2 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות
1/2 כפית שום קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1/2 כפית זרעי כוסברה שבורים
1 כפית שטוחה קורנפלור

אופן ההכנה:
מערבבים את הבלילה וטובלים בה את אצבעות הסלמון. מטגנים את הסלמון בסיר עם שמן עמוק עד להזהבה.
שמים את כל חומרי הרוטב למעט הקורנפלור בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים את הקורנפלור עם כף מים ומוסיפים לרוטב תוך כדי ערבוב על מנת להסמיכו מעט. מניחים את הסלמון על צלחת הגשה ומגישים עם הרוטב.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by