זוכים, זוכים 

זוכים, זוכים

 
 
מערכת נענע 10

כל הזוכים בקרב המתכונים הגדול

 
 
 
 
 
 
 
 
 

התפוח אדמה הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים השלושה עשר, שי ברנדס, הכין סטייק שייטל פרוס על ניוקי של פטריות וברוקלי.

המתכון של שי ברנדס
 

עשבי התיבול הזוכים

אילוסטרציה: b-Crystl-fliker
 אילוסטרציה: b-Crystl-fliker   
הזוכה בקרב המתכונים השנים עשר, איציק גילת, הכין לבבות ארטישוק ממולאים פטריות ושלל עשבי תיבול.

המתכון של איציק גילת.
 

הזוכה העצמאי

אילוסטרציה: Paul-Keleher--flickr
 אילוסטרציה: Paul-Keleher--flickr   
הזוכה בקרב המתכונים האחד עשר, חן מתכו, הכין שיפודי סינטה ואספרגוס לכבוד יום העצמאות.

למתכון של חן מתכו.
 
 

הטחינה הזוכה

 
הזוכה בקרב המתכונים העשירי, חנניה פסח, הכין עלי פילו במילוי אמנון, פסטו וטחינה

המתכון של חנניה פסח
 

המתכון הזוכה לפסח

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים התשיעי, זוהר כהן ניסן, הכין עכוב ממולא בשר ברוטב לימון.

המתכון של זוהר כהן ניסן
 

השעועית הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים השביעי, ויויאנה מורבסקי, הכינה לבבות דקל וארטישוק ממולאים בשעועית ועשבי תיבול.

המתכון של ויויאנה מורבסקי
 

מנת האורז הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים השישי, דניאל צורן, הכין ארנצ'יני אסייתי.

המתכון של דניאל צורן
 

הארטישוק הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים החמישי, משה סיסו, הכין כדורי ארטישוק במילוי גבינת רוקפור.

המתכון של משה סיסו
 

התפוח הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים הרביעי, ניסים רפאל, הכין קובה במרק green (עם תפוחים).

רוצים את המתכון של ניסים רפאל
 

הסלמון הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים השלישי, מנחם אלפנט (אלרום), הכין רולדה של תרד במילוי סלמון ברוטב הולנדייז.

רוצים את המתכון של מנחם אלפנט (אלרום)
 

הזוכה הכתום

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים השני, יוחי מסחרי, הכינה מוס גזר וסויה.

המתכון של יוחי.
 

החציל הזוכה

אימג'בנק/GettyImages
 אימג'בנק/GettyImages   
הזוכה בקרב המתכונים הראשון, לאה קסיס, הכינה גלילי חציל ממולא בפטה כבד.
המתכון של לאה
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by