מתכון הירקות הכתומים המנצח! 

מתכון הירקות הכתומים המנצח!

 
 
מערכת נענע 10

יוחי מסחרי מכין מוס גזר וסויה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:
3 גזרים
1/4 כוס רוטב סויה
1 כף מחמאה
1 כף קמח
2 ביצים מופרדות
1-2 שיני שום כתושות
חופן בזיליקום קצוץ
מעט עלי נענע
פלפל שחור טחון טרי
כמון
מלח

אופן ההכנה:
מבשלים את הגזרים במים עד ריכוך. מעבירים למעבד מזון יחד עם שני חלמונים, רוטב סויה, מעט שום כתוש, פלפל, כמון, מלח וחופן בזיליקום ונענע. לאחר שמתקבלת מחית חלקה ניתן להעביר אותה דרך מסננת או להשאיר חתיכות גזר.
במקביל, מכינים בסיר נפרד רביכה על ידי המסה של כף מחמאה ומוסיפים כף קמח וחצי כוס מים. מערבבים את מחית הגזר עם הרביכה, מקציפים את החלבונים ומוסיפים למחית בתנועות קיפול. עכשיו טועמים ומתקנים תיבול.
מעבירים את המוס לקוקוטים אישיים ואופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 20-25 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.

גיוון: ניתן להוסיף רוטב סויה ושום, שותו מכינים על ידי צמצום סויה ושיני שום פרוסות עם סוכר.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by