המתכון של לי-און גלזר 

המתכון של לי-און גלזר

 
 
מערכת נענע 10

ריבת בטטות עם שוקולד

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:
2 ק"ג בטטות
4 כפות קקאו
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס מים
2 כפות סוכר
870 גרם סוכר (3/4 3 כוסות)
5 כפות אגר אגר (תחליף צמחי לג'לטין)

אופן הכנה:
מבשלים את הבטטות עד שהן רכות מאוד, ומועכים לפירה.
במקביל, מרתיחים את המים, ומקטינים את הלהבה למינימום. מוסיפים את האגר אגר ושתי כפות סוכר, ומבשלים יחד 10 דקות. את הנוזל הזה מוסיפים לפירה יחד עם הסוכר, ומבשלים 15 דקות על אש קטנה.
לאחר הבישול מעבירים את התבשיל לבלנדר. לאחר הערבול יוצקים 3/4 מהכמות לתוך תבנית עמוקה ואת הרבע הנותר מערבבים עם הקקאו ויוצקים מעל. את הריבה המוכנה מקררים במשך 12 שעות ורק אז אוכלים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by