המתכון של גיל יפרח 

המתכון של גיל יפרח

 
 
מערכת נענע 10

ברוסקטה חציל ותרד

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים ל- 6 פרוסות:
1 חציל טרי
500 גר' תרד
קופסת יוגורט בופאלו
חלב
חמאה
שמן זית
2 שיני שום
עשבי תיבול טריים לפי הטעם
6 פרוסות לחם
גבינת מוצרלה\קשקבל (לפי ההעדפה האישית)

הכנה:
קולים את פרוסות הלחם ומגרדים עליהם קצת שום
חותכים חציל לפרוסות בעובי של 1 ס"מ,
מפזרים מעליו מלח, פלפל לבן ועשבי תיבול
קולים בגריל על חום גבוה.
במחבת עמוקה ממיסים חמאה ומוסיפים את התרד עם שן שום קצוצה,
מוסיפים את היוגורט,
מוסיפים את החלב ומערבבים,
מוסיפים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט,
מורידים מהאש ומצננים קצת.

מסדרים את פרוסות הלחם הקלוי על צלחת גדולה,
מניחים על כל פרוסה לפי הסדר את תערובת התרד בנדיבות, פרוסת חציל ופרוסת גבינה.

מכניסים לעוד מכת חום בתנור
מטפטפים קצת שמן זית על כל פרוסה ומגישים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by