המתכון של לירית פורמן 

המתכון של לירית פורמן

 
 
מערכת נענע 10

חצילים ממולאים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
3 חצילים קטנים וטריים
1 בצל, קצוץ דק
1/3 כוס שמן זית
12 זיתים שחורים, מגולעים וקצוצים
1 כף צלפים, קצוצים
6 נתחי פילה אנשובי, מושרים במים קרים
3 כפות פירורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
3 שיני שום, קצוצות
פילפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
1. חוצים את החצילים לאורכם, ומוציאים חלק מבשרם עם סכין וכף. קוצצים את בשר החציל שהוצא.
2. מאדים את הבצל בשמן הזית, עד שהוא נעשה שקוף.
3. מערבבים בקערה את כל החומרים, וממלאים בתערובת את חצאי החצילים המרוקנים.
4. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כ- 45 דקות.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by