המתכון של בועז שמלו דואק 

המתכון של בועז שמלו דואק

 
 
מערכת נענע 10

חמין חצילים- 4 סועדים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים הדרושים:
5 חצילים יפים ובינוניים פרוסים לפרוסות ומטוגנים (יש להספיג את השמן המיותר).
1.5-2 ק"ג בשר לחמין (עדיף טרי) חתוך לריבועים גדולים או לפרוסות.
4 חתיכות עצמות עם מח.
5 לימונים יבשים פרסיים לבנים (שחורצים בהם פס עם סכין).
4 תפוחי אדמה בינוניים וקלופים.
מעט טימין טרי.
1 כף כורכום.
1 כף אבקת מרק עוף.
מעט זעפרן.
פלפל שחור.

אופן ההכנה:
מסדרים בשכבות בסיר המיועד לחמין בתנור למשך הלילה בטמפרטורה של 100 מעלות.
שכבה ראשונה: עצמות עם מח.
שכבה שניה: את חלק מריבועי הבשר.
שכבה שלישית: פרוסות חצילים בשתי שכבות.
שכבה רביעית: את הבשר הנותר.
שכבה חמישית :את שאר פרוסות החצילים.
ומעל הכל את תפוחי האדמה וביצים בשלמותם.
לתבל עם הכורכום,אבקת מרק עוף,זעפרן,טימין,פלפל שחור והלימונים הפרסיים.

למחרת בבקר כל החלומות מתגשמים כשטועמים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by