המתכון של גולן בר 

המתכון של גולן בר

 
 
מערכת נענע 10

חצילים,ערמונים ושרימפס בחלב קוקוס מתובל

 
 
 
 
 
 
 
 
 
פורסים את החציל לקוביות קטנות ומשרים בחלב קוקוס
מוסיפים 200 גר' ערמונים למשרה
מבשלים את השרימפס במים עד להרתחה
מוציאים ומנקים

מסננים את התערובת מטגנים את החציל במעט שמן עד להשחמה ביחד עם הערמונים

את חלב הקוקוס מתבלים
1/2 כפית אבקת קרי
קורט אבקת ציפורן
2 גרעיני הל

מביאים לרתיחה ומסננים את החלב
מעבירים למחבת, טועמים ומתקנים ומבשלים עד לצמצום החלב
מכניסים את השרימפס ל - 3 דקות נוספות
מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים את תערובת החציל והערמונים
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה

בתיאבון
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by