שאול בן אדרת 

שאול בן אדרת

 
 
מערכת נענע 10

השף של מסעדת "קימל" ומתמודד בעונה הראשונה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
מה עושה שף למוצלח לדעתך?
ההבדל בין שף לטבח הוא שחוש הטעם יותר מפותח והוא צריך שיהיה לו טאצ'. שף אמיתי הוא מי שיש לו את זה בנשמה, הוא חי ונושם את האוכל כל הזמן.

איזה אוכל לא תאכל לעולם?
רגל קרושה.

מה המנה הכי מדהימה שאכלת בחייך?
כל בייגלה חם שיצא מתנור, דג לוקוס שאכלתי. זה שניה, זה מצבי רוח, מזג אויר, כמה אתה רעב, עם מי אתה אוכל. אין דבר אחד שהוא מדהים.

איזה מטבח עדיף: הצרפתי, האיטלקי או הישראלי?
אין מטבח צרפתי, איטלקי או ישראלי. היום זה לכיוון מטבחי שף. השפים עושים מיקס ומוציאים את היצירות שלהם.

אם היית צריך לבחור מנה אחת ולאכול אותה כל חייך, איזו מנה היית בוחר?
שרק יביאו לי פרה או כבש חיים, אני אסתדר משם.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by