רותי רוסו 

רותי רוסו

 
 
מערכת נענע 10

כתבת האוכל של "מעריב"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
צילום: רובי קסטרו
 צילום: רובי קסטרו   
מה עושה שף למוצלח לדעתך?
אם הוא יודע לגהץ – זה מספיק.

איזה אוכל לא תאכלי לעולם?
דברים שעשויים מקיבה של פרה. וגם לא חיות מחמד.

מה המנה הכי מדהימה שאכלת בחייך?
כל דבר שאכלתי לקראת סוף ההריון. תפוח אדמה או מנת שווארמה. פונקציה של בלוטות הטעם והמצב ההורמונלי.

איזה מטבח עדיף: הצרפתי, האיטלקי או הישראלי?
ישראלי. אוהבת דברים שבאים מפה.

אם היית צריכה לבחור מנה אחת ולאכול אותה כל חייך, איזו מנה היית בוחרת?
מוח עצמות.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by